Predavanje - Od inkubatora do Belinija

18. juna u Novoj Iskri, ulica Gavrila Principa 43 s početkom u 17 i 30h, u okviru edukativnog programa Univerzitetskog UNESKO Kluba “Škole UNESKO mreža za ekonomski i socijalni razvoj” predavanjeće održati Prof. dr. Vladimir Tomašević, osnivač Fakulteta za inženjerski menadžment.
Tema predavanja je “Od inkubatora do Belinija”, gde će se mladima približiti pristup kako se dolazi do suštinske valorizacije dobrih ideja i projekata u kreativnim industrijama u finansijskom smislu.

tomasevic


  
Prof. dr Vladimir Tomašević je diplomirao na University of Edinburgh, a magistrirao i doktoriraona University of Cambridge, gde je i započeo karijeru. Bavi se upravljanjem projektima kao profesor i kao konsultant. Osnivač je Fakulteta za inženjerski menadžment. U fokusu njegovog interesovanja su upravljanje projektima u oblasti kreativnih industrija, inovacije u obrazovanju i zanimanja budućnosti.

Škola UNESKO mreža za socijalni i ekonomski razvoj je namenjena studentima koji su zainteresovani da svoje obrazovanje upotpune prateći program predavanja renomiranih predavača sa prestižnih svetskih univerziteta (Harvard, Kembridž, Oksford, Sorbona). Predavači će prenositi svoja dragocena znanja našoj omadini u okviru ovog programa. Upravo je to najbolji način da studenti od vrhunskih i uspešnih profesionalaca steknu metodologiju razmišljanja i profesionalne kulture koja se zahteva u današnjem poslovnom svetu.


Predavanja su zamišljena kao blok nastave koji će se održavati jedanput u dve nedelje u trajanju od 2 sata. Uslov za uspešno praćenje predavanja, kao i za mogućnost učestvovanja u interaktivnim delovima nastave je poznavanje engleskog jezika. Cilj programa je da mladi steknu jedinstvena znanje i veštine koje su im potrebne na savremenom tržištu rada.
Ulaz na predavanje bio je slobodan.