unesco-logoŠkola UNESKO Mreža za ekonomski i socijalni razvoj je namenjena studentima koji su zainteresovani da svoje obrazovanje upotpune prateći program predavanja renomiranih predavača sa prestižnih svetskih univerziteta (Harvard, Kembridž, Oksford, Sorbona). Predavači će prenositi svoja dragocena znanja našoj omadini u okviru ovog programa. Upravo je to najbolji način da studenti od vrhunskih i uspešnih profesionalaca steknu metodologiju razmišljanja i profesionalne kulture koja se zahteva u današnjem poslovnom svetu.

28.maja s početkom u 19 časova, na Pravnom fakultetu, amfiteatar VIII u okviru edukativnog programa Univerzitetskog UNESKO Kluba Škole UNESKO mreža za ekonomski i socijalni razvoj predavanje će održati Branka Anđelković, tema predavanje je „Odnos moći-dijalog između civilnog društva i države u Evropi danas.“

Kao međunarodni ekspert, Branka Anđelković je fokusirana na teme povezane sa razvojem društva, socijalnom politikom i političkom ekonomijom. U proteklih 15 godina, Branka je savetovala vlade država u Jugoistočnoj Evropi i Centralnoj Aziji, u oblasti socijalne zaštite.

15. maja u 17:30h u Novoj Iskri, ulica Gavrila Principa 43, u okviru edukativnog programa Univerzitetskog UNESKO Kluba “Škole UNESKO mreža za ekonomski i socijalni razvoj” predavanje je održao Matija Matoković, koji radi u Evropskoj Komisiji u sektoru koji je zadužen za unutrašnje tržište, industriju, mala i srednja preduzeća, u timu koji se bavi oblikovanjem i vođenjem politika u okviru elektronske javne nabavke unutar Evropske unije.

U četvrtak 9. aprila u Beograđanci na 6. spratu, Masarikova 5, s početkom u 18 časova održano je četvrto predavanje u okviru projekta Univerzitetskog UNESKO Kluba - "Škola UNESKO Mreža za ekonomski i socijalni razvoj". Tema je bila "Profesionalac u pokretu: povezivanje kroz profesiju, discipline i kulturu".

Page 1 of 2